Bemutatkozás

Kedves Szülők, Érdeklődők! 

A berettyóújfalui Vass Jenő Óvoda és Bölcsőde minden évben szeretettel várja a gyermekeket.

Kiválóan akkreditált tehetségpontként működünk.

A jól felszerelt, tágas és barátságos csoportszobák, illetve udvaraink gazdag játék lehetőséget nyújtanak. Szakmailag jól képzett, kedves kisgyermeknevelők és óvodapedagógusok fogadják az érkezőket.

Sokszínű tevékenységekkel, nagy szeretettel biztosítjuk a gyermekek testi és lelki fejlődését, értelmi képességeik, egyéni adottságaik kibontakozását. Mindennapos játékos tanulás keretében segítjük fejlődésüket. A közösséghez szoktatással emberi kapcsolataik kialakítását irányítjuk. Fokozatosan szélesítjük a környezetről, a világról alkotott ismereteiket, elősegítjük a felnőttekhez való viszonyulásukat.

Vidám, örömteli, élményekben gazdag bölcsődei és óvodai életet biztosítunk. Gyermekeinket óvjuk, gondozzuk, neveljük, egész személyiségüket fejlesztjük az intézménybe érkezés pillanatától a hazaérkezésig.

Pedagógus közösségünk célja, hogy a gyermekek jól érezzék magukat a bölcsődében és az óvodákban, s azokról pozitív képet alkossanak, továbbá, hogy ismereteik gyarapodjanak, miközben szüleik eleget tesznek munkahelyi kötelességeiknek.

 

 Gálné Tóth Klára

 Intézményvezető